Intertim d.o.o.-Zaštita ličnih podataka

Molimo Vas da zaštite ličnih podataka povremeno proveriti s obzirom na moguće izmene.

Podaci zaštićeni prema odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka

-ime i prezime
– adresa
-datum i mesto rođenja
-e-mail adresa
-broj telefona/mobilnog
-podaci o edukaciji, radnom iskustvu i ostali podaci potrebni za ispunjavanje prijave za radno mesto
-ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Lične podatke prikupljamo prvenstveno radi:

-što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
-osiguranja pružanja tražene usluge
-obrada prijava za radna mesta u Intertim d.o.o.
-naše interne statističke obrade podataka

Svrha korišćenja prikupljenih podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, elektronskom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba.

Zaštita ličnih podataka

Vaše lične podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Intertim d.o.o. ne odgovara za slučajnu grešku ili grešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zagarantovane zaštite Vaših podataka, ali garantuje da će greška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim pre.
Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga.
Popunjavajući formulare na našoj stranici garantujete da su informacije koje ste priložili tačne te da ste u celosti saglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uslovima.

Kolačići

Intertim.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice intertim.hr slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranice intertim.hr kliknite na dugme „Slažem se“.

Uslovi korišćenja

Statistika posećenosti

Naš server koristi statistički softver, standardno obeležje svih web servera koji nije karakterističan samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućavaju nam da naše stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posetioce (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine web pretraživače, učinkovitost strukture naše lokacije te posećenost naših stranica).

Kolačići

Kolačić (Cookie) je mala tekstualna datoteka koju pojedini internetski serveri zapisuju na Vaš računar prilikom poseta internetskoj stranici. Kolačić ne čita podatke sa Vaših diskova ni podatke koje sadrže kolačiće drugih servera zapisane na Vašem disku. Naši serveri povremeno koriste kolačiće koji pamte koje ste stranice posetili te tako ubrzavamo komunikaciju između vašeg računara i naših servera. Ukoliko ste svoj internetski pretraživač tako konfigurisali, bićete upozoreni prilikom svakog zapisa kolačića na Vašem računaru. Internetski pretraživač možete konfigurisati i tako da se onemogući zapisivanje kolačića na računaru.

E-mail poruke

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s ličnim podacima po kojima Vas je moguće identifikovati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahteva.

Anketa

Na našim stranicama sprovodimo anketu o zadovoljstvu korisnika. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe Intertim d.o.o.

Sigurnost

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računarski sistem koristi softver koji prati posete na mreži te prepoznaju nedozvoljene pokušaje otpremanja ili izmene podataka, kao i one koji bi mogli prouzrokovati štetu na neki drugi način. Neovlašćeni pokušaj otpremanja ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogu su zabranjeni.

Brisanje ličnih podataka

Možete u svako doba zatražiti pregled svih ličnih podataka koje smo od Vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na Vaš zahtev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ukoliko želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Linkovi na trećoj stranici

Preduzimamo sve kako bismo osigurali da sva preusmeravanja s naših internet stranica upustva korisnika na web stranice naših klijenata i partnera čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne podstiče negativnosti. Međutim, Intertim d.o.o. nema nadzor nema nadzor nad trećim stranicama te ne možemo garantovati za sadržaj web adrese na koju Vas usmerimo.

Promene i prestanak

Intertim d.o.o. zadržava pravo izmene ili prekida svih ili bilo kojeg dela ove web lokacije te uslova korišćenja u bilo kojem trenutku. Promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obavešteni.
Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našim procedurama zaštite ličnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvima s www.intertim.rs, molimo Vas da nam se javite na [email protected]

SRBIJA

Ul. Dalibora Francistija 27
RS-21132, Petrovaradin

HRVATSKA

Kaptol 23
HR-10000, Zagreb

Pretplatite se na naš newsletter

Copyright © 1994. – 2021. Intertim d.o.o.
* druga reč za našu patentiranu tehnologiju
Sva prava su zadržana. Ova web stranica je informativnog karaktera i nije obavezujuća za Intertim d.o.o.
Uslovi korišćenja | Pravila o privatnosti | Impressum